Just Be Planner

DIN TRÆNINGSJOURNAL

Mennesker har let ved at sidde fast i vaner. Forskning viser, at du tænker ca. 70.000 tanker om dagen. Omkring 90 % af tankerne tænkte du også i går og i forgårs…

Hvad betyder det for din træning?

Jo ser du…..det betyder, at du ubevidst kommer til at gentage de samme mønstre igen og igen. Uden en træningsjournal, hvor du skriver ned, planlægger og holder overblik over din træning, vil du træne på samme måde og på de samme ting, som du gjorde sidst.

Og det er ikke så smart, når vi gerne vil have udvikling og ikke stagnere i træningen med hunden.

Vores “Planner” indeholder en hemmelighed, som vil forandre din træning og bryde de uhensigtsmæssige vaner. Det er faktisk meget simpelt. Det er en strategi, som du kan starte med i dag, og det tager kun 5 minutter.

Den store forskel er at skrive træningsjournal. Forskning viser at synligheden for at nå dit mål stiger med 42 %, hvis du skriver det ned og laver en plan.

 

Hvad er Just Be Planner?

Just Be Planner er en træningsjournal, der er designet til at systematisere din træning. Vi har designet forskellige træningsjournaler til forskellige sportsgrene med hunden. De hjælper dig med at fokusere på din træning, din hunds udvikling og at fejre de små sejre. Med Just Be Planner kan du nemt holde styr på træningen og blive den bedste version af dig og din hund som team.

Den er lille så du kan have den med i træningstasken, i bilen eller hvor det passer dig bedst. Der er plastik-cover foran og bagpå, så den ikke bliver ødelagt af at ligge på græsset osv. Journalen har en spiral i ryggen, så du nemt kan åbne den og skrive i den.

 

  • Bruger venlig. Planlæg nemt din træning.
  • Hold styr på udviklingen i træningen.
  • Hold styr på dine hunds udfordringer, så du kan forbedre træningen bedst muligt.
  • Motiverer dig til at blive på sporet af succes.
  • Din træning bliver nemt struktureret
  • Praktisk designet med plastisk for- og bagsside, så den er mere modstandsdygtig overfor regn, jord, græs m.m.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram