UDLEV DIN DRØM OG GØR EN FORSKEL

JUST BE PRO

Bliv certificeret Just Be Pro hundetræner

TRÆN MED VORES UNIKKE FLOW-FORMEL. Skab en unik relation og et samarbejde baseret på glæde og leg

BLIV HUNDENS BEDSTE VEN

Frihed, natur og logrende haler. Det venter alt sammen på dig og din bedste ven. Det er kun et klik væk. Tag din hund i poten og kom med på årets hundetræner uddannelse. At være hundetræner dækker over mange ting. Det handler ikke kun om at undervise andre. At være hundetræner er noget helt særligt. Du får lov til at berige andre menneskers liv og forbedre hundeliv. Det handler om, at du bliver hundens bedste ven - både din egen men også hunde generelt. Du vil få en større forståelse for relation, planlægning, hundens fysiske kapacitet, leg, fokus, FLOW i træningen og meget mere.

Vores mål er at uddanne ekstraordinære hundetrænere, som underviser med både hjernen og hjertet.

Med Just Be Pro får du en kæmpe værkstøjskasse (både teoretisk og praktisk), som hjælper dig med at optimere din egen og dine kursisters træning med relationen i fokus. Vi brænder for at gøre en forskel sammen med dig. Du får på alle måder kvalitet i særklasse.
Den bedste karriere beslutning, du nogensinde vil tage. Bliv undervist af top instruktører (både indenfor familie- og sportshunde) samt dyrlæger, foderspecialister m.m.. Eksperterne tager dig og hunden i hånden, og giver Jer en oplevelse for livet.
Vi har en holistisk tilgang til hundetræning, og vi tror på "The long game". Vi tror på, at hundetræning ikke handler om at "fikse" hunden. Det handler om at SE hele hunden, forstå hunden og give den et liv, hvor dens behov bliver opfyldt. Når hundens behov bliver opfyldt vil den være meget mere klar til at samarbejde. Den kan nu lære stort set alt, og den er motiveret.

For at kunne give dig et større billede af hunden og den optimale træning, har vi håndplukket et team af eksperter (specialiserede instruktører, dyrlæger, hundefodernørd mfl.) for at kunne give dig top kvalitet hele vejen igennem. Her kan vi nævne dyrlæge og kiropraktor Rikke Wriedt, som underviser i hundens anatomi og fysiologi samt hundefodernørd Ann-Kristin Meyer, som underviser i hundens ernæring.

Du bliver ikke kun en virkelig dygtig hundetræner. Du bliver også hamrende dygtig til at planlægge, analysere, træne og forstå hund.
Som Just Pro hundetræner får du mulighed for at skabe et drømme liv for dig selv samtidigt med, at du gør verden til et bedre sted for hunde og deres ejere.
Se oversigten over modulerne
VORES UNIKKE FLOW FORMEL

Vi har udviklet en FLOW formel, der forbedrer læring og livskvalitet. Det er vores unikke træningssystem, som giver dig opskriften på optimal læring, præstation, sikkerhed og fokus. Du lærer meget mere om vores unikke syn på hunde og træning, og hvorfor det virker.

FLOW er den optimale trænings og præstations tilstand, hvor du og hunden er fokuseret, og alt omkring jer forsvinder. Har du oplevet at tid og sted forsvandt, mens du trænede med din hund? Du og hunden smeltede sammen og træningen gik op i en højere enhed? Det lyder magisk, men den videnskabelige forklaring er, at du og hunden var I flow sammen. Det er en tilstand, som føles helt fantastisk. Når du først har oplevet det, vil du have mere - og det vil din hund også. Det er en følelse, som skaber træningsglæde og samarbejde.

Den ekstra gode nyhed er, at det også er i FLOW tilstanden, at du og hunden lærer bedst og hurtigst. Der er forskellige flowtriggere, og vi har inkorporeret dem i vores unikke FLOW træningsformel.

LIVSÆNDRENDE OPLEVELSE

Underviserne er 100% engageret i din læring. Du får personlig feedback på din træning.
Hvem er uddannelsen for?

JUST BE PRO er for dig, som elsker hunde og er interesseret i at lære mere om træning og adfærd.

Uddannelsen er for dig, som er klar til at tage din træning og faglighed til det næste niveau - uanset baggrund og erfaring. Du får teorierne, de tekniske færdigheder samt belønnings- og grundfærdigheder, som du kan udvikle stort set alle øvelser udfra.

Uddannelsen er designet til dig, der drømmer om at blive en virkelig dygtig hundetræner, og hjælpe andre med at få bedre træning og en stærkere relation med deres hund.

Uddannelsen er også for dig, som eksempelvis har trænet i mange år, men mangler det store overblik og ønsker en mere optimal måde at træne hunden på.

Uddannelsen er for ALLE uanset niveau, og uanset om du brænder for hverdagstræning, frivillighåndtering, empowerment, en specifik hundesportsdisciplin eller andet. Men uddannelsen er især for dig, som:

✔ Drømmer om at leve af hund (og være støttet af et stærkt team, mens du gør det)

✔ Ønsker at være hundeinstruktør og gøre en forskel

✔ Ønsker at optimere din egen træning med din hund

✔ Ønsker at få en stærkere relation med hunden

✔ Er passioneret hundenørd, der elsker at lære mere om teorien bag hund, adfærd, læring og succes i træningen

✔ Er dyrlæge, dyrepasser eller på anden måde har tæt omgang med hunde og ønsker at vide mere

✔ Er klar til at tage din træning og faglighed til det næste niveau

OBS Just Be Pro uddannelsen er også designet som supplement eller uddannelse af instruktører og trænere i diverse foreninger og klubber. Er I flere i klubben eller foreningen, som ønsker ny inspiration og adgang til den nyeste viden, skriv til os på pro@justbedog.com, så finder vi en løsning til jer.
DU ER VORES PRIORITET


✔ Personlig coaching og feedback

✔ Individuel opmærksomhed til alle

✔ Din fremtid er vores fremtid. For os er du både en studerende og fremtidig kollega
DYBDEGÅENDE ONLINE INDHOLD

Masser af videoer, hvor vi går i dybden med teorien, og viser den praktiske træning.
VIDEOANALYSE

Lær videoanalyse som effektivt redskab. Analyser din egen og andres træning, lær at planlægge med henblik på flow.
PRAKTISK TRÆNING

Der er meget pratisk træning med hund. Og du får personlig feedback på din træning. Det er noget vi lægger stor vægt på.
FEEDBACK

Feedback vores lukkede Facebook-gruppe, hvor du hele året kan indsende træningsvideoer og spørgsmål. Vi hjælper dig.
UNDERVISNING DESIGNET TIL ALLE


TID TIL AT ABSORBERE: Uddannelsen er online og varer 1 år, og hvert modul er nærmest en mini uddannelse i sig selv. For at du kan følge med og ikke bliver overvældet, bliver modulerne udgivet på forskellige datoer. Så snart de er udgivet har du fri adgang til dem, og kan se dem igen og igen, så længe du er en del af uddannelsen.

DU KAN SE & GENSE LEKTIONERNE IGEN OG IGEN: Det er netop det, vi elsker ved online-læring. Du kan lytte, se og lære i dit tempo og når det passer dig. Var der noget, du ikke helt forstod, kan du bare stoppe, skrue tilbage og se seminaret igen og igen. Du har tid til at gense og genlytte til modulerne, når du vil. Det er undervisning på dine præmisser.

RIGT ONLINE INDHOLD: Via online modulerne går vi virkelig i dybden med de forskellige emner. Vi går fra basis til avanceret i dit tempo. Du får visuel guidance via videoerne, hvor vi både forklarer teorien med powerpoints og slides (ligesom ved live undervisning) og vi viser den praktiske træning med hunde via videoer. Vi viser både træningen med egen hunde, og ved at vise undervisning af andre.

Du får samtidigt noter foræret i pdf-filer, så vi har gjort det så nemt for dig, som overhovedet muligt.

VIDEO ANALYSE: Du får den unikke mulighed for at lære at mestre videoanalyse som redskab. Video er ideelt til at lære at analysere din egen og andres træning og at planlægge med henblik på flow og tilpasse træningen til den enkelte hund og ejer.

BEKVEMMELIGHED: Du kan være med uanset, hvor i verden du bor. Du sparer dermed store rejseudgifter sammenlignet med, hvordan andre uddannelser bliver afholdt. Det har gjort det meget lettere for hundeejere i norden at deltage.


DU FÅR:

✔ Månedlige moduler med videoer med teori og praktisk træning

✔ Video-lektioner

✔ Feedback i vores lukkede Facebook-gruppe, hvor du hele året kan indsende træningsvideoer og spørgsmål

✔ Praktisk træning med egen hund

✔ Praktisk træning af dine færdigheder som hundefører

✔ Video-analyse af din egen og andres træning

✔ Træningsopgaver med egen hund

✔ Flow-træningssystemet


Just Be Pro er mere end blot en hundetræneruddanelse. Vi giver dig en holistisk tilgang til hunde og hundetræning, og du får adgang til en helt unik og meget solid lærings platform, der vil forandre din træning - uanset hvilken hundesport du er mest interesseret i.

OBS Uddannelsen er forholdsvis tidskrævende, og du skal forberede dig på, at det vil kræve tid til at studere, lave caseopgaver og praktisk træning af hund.
UDDANNELSESPLANEN

Just Be Pro starter d. 15 august 2021 og slutter september 2022. Uddannelsen varer 1 år

Eksamineringen foregår online. Der er både en teoretisk og praktisk eksamen med hund.

NB! Det tages forbehold for evt. ændringer i programmet samt datoer.
Se oversigt over uddannelsens indhold og moduler her
HVAD VIL DU FÅ


Med denne dybdegående 1 års online uddannelse får du både videnskaben og den praktiske træning af hunde, du lærer at undervise kursister, håndtere problemløsning og hvordan du opbygger en sund hunde-virksomhed. Vi underviser kun i den nyeste viden og moderne træning.

Med dette program for du både viden og evnerne så du kan opnå den højeste standart indenfor positiv forstærknings træning, og du lærer effektivt at undervise andre i samme teknikker og skabe en succesfuld hunde-virksomhed.

Vi giver dig viden, teknikken og selvtilliden til at hjælpe andre.
NÅR DU TAGER DET STORE SPRING, SÅ STØTTER VI DIG!
At være hundetræner er det bedste job, vi overhovedet kunne forestille os. Vi elsker at hjælpe dig med at tage springet. På uddannelsen får du et sted, du kan stille spørgsmål, sparre med ligesindede og dele op og nedture. Vi er der for dig.

Du bliver lukket ind i et trygt forum (en lukket facebook-gruppe), hvor vi er der sammen med dine medstuderende. Helt unikt så er alle instruktørerne og eksperterne er klar til at svare på spørgsmål og støtte dig undervejs i gruppen. Det er også her du indsender træningsvideoer og får feedback på din træning. Du vil også lære en masse af den feedback dine medkursister får. Du kan ikke undgå at lære meget bare ved at være med i denne gruppe.
KRAV TIL AT BESTÅ


Sådan består du uddannelsen og bliver certificeret

Bestået alle moduler
Bestået praktiske færdigheder (du optager det på video, og sender det til os)
Bestå teoretisk eksamen
Bestået praktisk eksamen (her optager du det på video, og sender det til os)
OBS hvis du ikke består en af eksamerne, er der mulighed for re-eksamen mod et gebyr.
MØD DINE UNDERVISERE


Uddannelsen ledes af Lea Nor, Christina Berantzino & Tanja Benn.

Vi tror på, at alle skal have adgang til den nyeste viden og den bedste undervisning. Vi har derfor samlet eksperter indenfor de forskellige fagområder, så vi kan tilbyde den højeste faglige viden og den bedste undervisning for alle.
Lea Nor

Lea er uddannelsesleder, hundeinstruktør, foredragsholder og hundesportsudøver.

Hun underviser i positiv baseret hundetræning, som skaber målbare resultater og giver hund og ejer selvtillid og succes. Hendes speciale er at løse udfordringer for sportshunde og fører.

Hun har undervist og hjulpet hundredevis af kursister med at nå deres træningsmål. Hendes online-undervisning bliver fulgt af både danske, svenske og norske hundetrænings-entusiaster - fra sprøde nybegyndere til konkurrenceudøvere og instruktører.

Hun er grundlægger af "Just Be Dog", "HundeTV" og "LeaNor.dk" og er på en mission om at få mere leg og glæde ind i hundetræningen. Hun har produceret et succesfuldt online community "Boblen", som leverer træning og inspiration til alle, som har brug for det. Udover online undervisning underviser hun i hele landet.

Hun har fire hunde. En pensionist og tre som er aktive indenfor både FCI lydighed og hyrdning.

Læs mere om Lea her >>

Christina Berantzino

Christina er uddannelsesleder og LP instruktør hos Just Be Dog. Hun er aktiv konkurrencesportsudøver og er indehaver af en af Sjællands største indendørs-træningshal med kunstgræs.

Hun er desuden uddannet hundezoneterapeut, og har hjulpet mange hunde med blandt andet allergi, falsk drægtighed m.m. Christina har en meget holistisk tilgang til hunde og hundetræning.

Hun er grundlægger af "Just Be Dog", "HundeTV" og "Working Paws" og har desuden sammen med Lea Nor designet hundetræningsjournaler Just Be Planner til både LP, Rally og brugshundesport med flere på vej.

Hun har pt tre hunde (border collier), som hun træner i både FCI lydighed, nosework og hyrdning. Især FCI lydigheden konkurrer Christina aktivt i.

Læs mere om Christina her >>


Tanja Benn

Tanja er uddannelsesleder, professionel hundeinstruktør og har specialiseret sig i brugshundetræning med positive metoder. Hun er uddannet instruktør fra Hund & Træning, og har været en meget eftertragtet instruktør siden hun blev færdiguddannet.

Hun lever i dag 100% af hund og har afholdt mange kurser i klikkertræning for hundefører på alle niveauer fra begyndere til passionerede brugshundefører. Hun underviser i alt fra grundfærdigheder, rundering, specialsøg, spor og feltsøg.

Tanja er grundlægger af "HundeTV" og er meget passioneret omkring hundetræning. Hun deltager aktivt i mange kurser og videreuddannelser primært indenfor brugshundesporten (specialsøg, spor og bidetræning med klikkerprincipper).

Hun har fem hunde, som trænes aktivt i både konkurrencelydighed, jagt, specialsøg, IGP og PH.​

Læs mere om Tanja her >>


Rikke Wriedt

Kiropraktor, sportsdyrlæge & agility instruktør Rikke Wriedt.

Rikke arbejder til dagligt som dyrlæge med fokus på sportsmedicin, rehabilitering og kiropraktik i egen praksis "K9 Performance" i Ringsted.

Rikkes passion for hundesport startede i en tidlig alder, da hun som 12-årig fik familien overtalt til at få en border collie indenfor dørene. Inden længe stod den på agilitytræning og senere stævner i weekenderne. Over 20 år senere står den stadig på agility med egne hunde, tre border collier og en miniature american shepherd.

Læs mere om Rikke her >>


Ann-Kristin Meyer

Ann-Kristin er en af Danmarks klogeste på fodring af hund. Hun er cand.scient. i Animal Science med speciale i hundeernæring - eller sagt på en anden måde: professionel hundefodernørd.

Hundeernæring er hendes passion, og hun er af den overbevisning, at hundefodring handler om mere end bare at forsyne hunden med energi og nødvendige næringsstoffer.

Hun er desuden uddannet hundeinstruktør og har selv to golden retrievere.

Hendes mission er at hjælpe så mange som muligt til at blive klogere på ernæring til hunden, så vi kan byde vores hund et endnu bedre liv end den allerede har.

...because nutrition matters!

Læs mere om Ann-Kristin her >>
Johnny Hoffmann Bastian

Johnny er bl.a. uddannet operativ hundefører i Sverige, og har uddannet flere spor og specialsøgshunde gennem de sidste 10 år.

Johnny har siden 2014 været registreret schweisshundefører i Danmark under Naturstyrelsen, og besigtigelseshundefører under det Svenske Vildtskadecenter og SLU (det svenske landbrugsuniversitet), siden 2014 hvor han første gang fik certificeret sin besigtigelseshund Novo. Novo og Johnny er certificeret til at besigtige angreb efter store rovdyr som bl.a. ulve i Sverige. Johnny og Novo har været aktivt brugt til eftersøgning af ulv i Sverige.

Johnny har i mere end 10 år undervist i spor og specialsøg, og har været en af foregangsmændene for flere nye træningsmetoder inden for spor, specialsøg og miljøtræning af hunde

Læs mere om Johnny her >>
INVESTER I EN LIVSÆNDRENDE OPLEVELSE!
Når du klikker på "KOM MED" på "Just Step Up" så kommer du til en ny side, hvor du kan vælge, om du vil betale hele beløbet på en gang, eller om du vil betale i rater.

Har du spørgsmål så tøv ikke med at skrive til os på pro@justbedog.com
DU KAN OGSÅ DELTAGE UDEN HUND


Du kan også deltage, som observatør uden hund på Just Be Pro. Det er en rigtig god mulighed for dig, som ikke kan deltage med hund, men ønsker at lære teorien, grundfærdighederne, samt vores unikke flow-formel, hvor hunden lærer hurtigere, bliver mere sikker og samtidigt lærer at holde bedre fokus.

Pris 9.990kr

Som observatør deltager du uden hund, men følger undervisningen på lige fod med de andre. Du får adgang til alle videolektionerne og kan se de andres feedback i den lukkede facebookgruppe. Du får ikke selv feedback på din træning og du kan ikke uploade videoer m.m., du kan naturligvis deltage i diskussioner med mere.

Der er ingen praktisk eksamen eller certificering som observatør, men du får et diplom på, at du har deltaget på Just Be Pro.

Maks 10 observatørpladser!

Tilmeld dig i dag
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram