DET ER TID TIL AT STEPPE UP!

Verdens kendte Ken Ramirez har udtalt, at avanceret træning bare BASIS trænet virkeligt godt. Det er vi meget enige i. Det betyder at avanceret træning bla. er grundfærdigheder, belønningsfærdigheder m.m., som er trænet virkeligt godt. Og det er præcis det, vi skal viderudvikle på denne del af uddannelsen, som er LIVE.

Denne overbygning er for dig, som har læst bøger, blogs, taget en instruktøruddanelse, været på kurser, kigget på youtube videoer... Og du føler stadig ikke, at du har et klart overblik over, hvordan du samler det hele, så du kan gå fra, hvor du er nu til, at kunne samle det hele til sikre øvelser, vedholdenhed og motivation, så du og din hund kan gå hele programmer med selvtillid og power.

Du får den røde tråd og lærer i praksis, hvordan vi kommer fra grundfærdighed til hele øvelser og programmer. Det er en viden, du kan bruge uanset dit og hundens niveau, og hvad I træner. Formlen er den samme, og den vil give dig det overblik, som du mangler i træningen. Slut med at blive frustreret, miste overblikket og være i tvivl om næste step.

JUST STEP UP er ikke bare et nyt kursus... Det er en uddannelse, det er et program. Det er en læringsoplevelse for livet, hvor vi vil guide dig gennem hele processen, og hvor du kan bruge dine hårdt-tilegnet træningsfærdigheder til at tage næste step.

Just Step Up giver dig et system, hvor du kan samle alle brikkerne, undgå faldgrupper og bygge selvtillid i både dig og hunden, så I er klar til at udleve jeres drøm sammen.

SÅDAN FUNGERER JUST STEP UP

Vi starter i d. 5. november 2022 og slutter 17. september 2023

Uddannelsen varer lidt under 1 år og der er både teoretiske og praktiske eksamener.

Uddannelsen er live og undervisningen foregår på Sjælland.

Uddannelsen ledes af Lea Nor, Christina Berantzino og Tanja Benn, og vi vil give vores absolut bedste, så vi kan undervise, guide, støtte og hjælpe dig hele vejen igennem. Når vores eksterne eksperter er på, er vi også med på sidelinjen til at hjælpe dig. Det betyder altså, er der altid er minimum 3 top undervisere til stede, så der er god tid til at hjælpe den enkelte. Dette er noget vi lægger meget vægt på og prioriterer højt på uddannelsen.

NB! Det tages forbehold for evt. ændringer i programmet samt datoer
Modul 1:

FRA GRUNDFÆRDIGHEDER TIL ØVELSER

Dato: 5 -6 november 2022

Undervisere: Tanja Benn, Lea Nor, Christina Berantzino
Modul 2:

APPORTERING

Dato: 7 - 8 januar 2023

Undervisere: Tanja Benn, Lea Nor, Christina Berantzino
Modul 3:

FORSTYRRELSESLEGEN

Dato: 18 februar 2023

Undervisere: Tanja Benn, Lea Nor, Christina Berantzino
Modul 4:

STRESS HOS HUNDEN

Dato: 19 februar 2023

Undervisere: Dyrlæge Henriette Medom Marqvorsen
Modul 5:

FRI VED FOD

Dato: 18 - 19 marts 2023

Undervisere: Tanja Benn, Lea Nor, Christina Berantzino
Modul 6:

FART

Dato: 15 - 16 april 2023

Undervisere: Tanja Benn, Lea Nor, Christina Berantzino
Modul 7:

STÅ, SID OG DÆK

Dato: 20 - 21 maj 2023

Undervisere: Tanja Benn, Lea Nor, Christina Berantzino
Modul 8:

HUNDENS SUPERPOWER

Dato: 10 - 11 juni 2023

Undervisere: Tanja Benn & Johnny Hoffmann Bastian


Modul 9:

CONDITIONING & PERFORMANCE OPTIMERING

Dato: 19 - 20 august 2023

Undervisere: Rikke Wriedt
Modul 10:

EKSAMINERING

Dato: 16 - 17 september 2023

Undervisere: Tanja Benn, Lea Nor, Christina Berantzino

DU KAN OGSÅ DELTAGE UDEN HUND

Du kan også deltage uden hund på Just Step Up. Prisen som observatør er 10.990kr.

Maks 10 observatørpladser!

Som observatør deltager du uden hund, men følger undervisningen på lige fod med de andre. Dvs. du følger den praktiske træning og kan naturligvis deltage i diskussioner med mere.

Der er ingen praktisk eksamen eller certificering som observatør, men du får et diplom på, at du har deltaget på uddannelsen.

Observatørplads

Når du tager det store spring, så støtter vi dig!

At være hundeinstruktør er det bedste job, vi overhovedet kunne forestille os. Vi elsker at hjælpe dig med at tage springet. På uddannelsen får du et sted, du kan stille spørgsmål, sparre med ligesindede og dele op og nedture. Vi er der for dig.

Du bliver lukket ind i et trygt forum (en lukket facebook-gruppe), hvor vi er der sammen med dine medstuderende. Helt unikt så er alle instruktørerne og eksperterne er klar til at svare på spørgsmål og støtte dig undervejs i gruppen. Det er også her du indsender træningsvideoer og får feedback på din træning. Du vil også lære en masse af den feedback dine medkursister får. Du kan ikke undgå at lære meget bare ved at være med i denne gruppe.

Lea Nor

Lea er uddannelsesleder, professionel instruktør, foredragsholder, forfatter og hundesportsudøver.

Hun underviser i positiv baseret hundetræning, som skaber målbare resultater og giver hund og ejer selvtillid og succes. Hendes speciale er at løse udfordringer for sportshunde og fører. Hun har undervist og hjulpet tusindvis af kursister med at nå deres træningsmål. 

Hun er medejer af Just Be Dog og HundeTV og samt webshoppen justbedog.shop, hvor de blandt andet sælger deres populære træningsjournaler. Hun er desuden ejer af LeaNor.dk 

Deres online-undervisning bliver fulgt af både danske, svenske og norske hundetrænings-entusiaster - fra sprøde nybegyndere til konkurrenceudøvere og instruktører.

Lea er på en mission om at få mere leg og glæde ind i hundetræningen, og underviser og holder foredrag i hele landet.  

Hun lever og træner med hendes tre fantastiske border collier Effie, Noell og Lucy.

Læs mere om Lea her >>

Christina Berantzino

Christina er uddannelsesleder, professionel instruktør, foredragsholder og hundesportsudøver.

Hun er uddannet fra Absolut Dogs i England og er desuden uddannet hundezoneterapeut, og har hjulpet mange hunde med blandt andet allergi, falsk drægtighed m.m. Christina har en meget holistisk tilgang til hunde og hundetræning.

Hun er medejer af Just Be Dog og HundeTV og samt webshoppen justbedog.shop, hvor de blandt andet sælger deres populære træningsjournaler. Hun er desuden ejer af WorkingPaws

Deres online-undervisning bliver fulgt af både danske, svenske og norske hundetrænings-entusiaster - fra sprøde nybegyndere til konkurrenceudøvere og instruktører.

Christina har tre hunde (border collier), som hun træner i både FCI lydighed, nosework og hyrdning. Især FCI lydigheden konkurrer Christina aktivt i.

Læs mere om Christina her >>

Tanja Benn

Tanja er uddannelsesleder, professionel instruktør, foredragsholder og hundesportsudøver.

Hun har specialiseret sig i brugshundetræning med positive metoder. 

Hun lever i dag 100% af hund og har afholdt mange kurser i klikkertræning for hundefører på alle niveauer fra begyndere til passionerede brugshundefører. Hun underviser i alt fra grundfærdigheder, rundering, specialsøg, spor og feltsøg.

Hun er medejer af Just Be Dog og HundeTV og samt webshoppen justbedog.shop, hvor de blandt andet sælger deres populære træningsjournaler. 

Tanja er hårdt arbejdende og meget passioneret omkring hundetræning. Hun deltager aktivt i mange kurser og videreuddannelser primært indenfor brugshundesporten (specialsøg, spor, bidetræning med klikkerprincipper) og adfærd.

Hun har fem hunde, som trænes aktivt i både konkurrencelydighed, jagt, specialsøg, IGP og PH. 

Læs mere om Tanja her >>

Rikke Wriedt 

Rikke er både kiropraktor, sportsdyrlæge, agility instruktør og agility udøver.

Rikke arbejder til dagligt som dyrlæge med fokus på sportsmedicin, rehabilitering og kiropraktik i egen praksis "K9 Performance" i Ringsted.

Rikkes passion for hundesport startede i en tidlig alder, da hun som 12-årig fik familien overtalt til at få en border collie indenfor dørene. Inden længe stod den på agilitytræning og senere stævner i weekenderne.

Over 20 år senere står den stadig på agility med egne hunde, tre border collier og en miniature american shepherd.

Læs mere om Rikke her >>

 

Johnny Hoffmann Bastin

Johnny er bl.a. uddannet operativ hundefører i Sverige, og har uddannet flere spor og specialsøgshunde gennem de sidste 10 år.

Johnny har siden 2014 været registreret schweisshundefører i Danmark under Naturstyrelsen, og besigtigelseshundefører under det Svenske Vildtskadecenter og SLU (det svenske landbrugsuniversitet), siden 2014 hvor han første gang fik certificeret sin besigtigelseshund Novo. Novo og Johnny er certificeret til at besigtige angreb efter store rovdyr som bl.a. ulve i Sverige. Johnny og Novo har været aktivt brugt til eftersøgning af ulv i Sverige.

Johnny har i mere end 10 år undervist i spor og specialsøg, og har været en af foregangsmændene for flere nye træningsmetoder inden for spor, specialsøg og miljøtræning af hunde

Læs mere om Johnny her >>

Henriette Marqvorsen

Henriette er dyrlæge, adfærdsbehandler og træningsnørd. Hendes to primære fokusområder på Nysted Dyreklinik er reproduktion samt trænings- og adfærdsrelaterede problemstillinger. 

Stress hos hunde har Henriettes store interesse. Herunder årsagsforhold, mekanismer i kroppen, op- og nedregulering samt konsekvenser af øget stress. Hun vil gerne medvirke til, at vi i træningen agerer på baggrund af forklaringer baseret på viden i stedet for bortforklaringer der stammer fra myter.

Privat har hun et hyggeopdræt af grå schæfer. Hun træner efter IGP programmet. Al hendes træning er shapingbaseret og efter klikkerprincipperne. Altid med fødderne dybt plantet i læringspsykologiens fantastiske univers.

Interview med Henriette >>

THINK, PLAN, FLOW

- vores unikke formel på blive hamrende dygtig til at træne hund

At være hundeinstruktør er noget helt specielt. Du hjælper både hunde og mennesker, og du kan være med til at gøre en kæmpe forskel i deres liv.

Når du forstår hunden, og du forstår, hvorfor den gør, det den gør, så kan du skabe fantastiske resultater. Det er nøglen til en fantastisk relation.

Hundetræning handler om DIG, og det som du gør i relation til, hvad din hund gør. Det handler om, at være til stede i nuet, gøre træningen til en leg, 100% engagement, gensidig respekt, forståelse for koncepttræning og klar feedback. Det kræver, at vi planlægger, analyserer og ser hunden foran os.

Vores unikke formel på succes er FLOW, og det vil gøre en kæmpe forskel for dig som instruktør, men det vil også forandre dine præstationer på alle andre områder.

KRAV TIL AT BESTÅ

Du skal have bestået Just Be Pro eller anden træner- og instruktøruddannelse.

Sådan består du Just Step Up uddannelsen og bliver certificeret.

  • Bestået alle moduler
  • 100% fremmøde
  • Bestået teoretiske eksamener
  • Bestået praktiske eksamener

OBS hvis du ikke består en af eksamerne, er der mulighed for re-eksamen mod et gebyr.

DIN INVESTERING


Pris 29.900kr.


OBS kun plads til maks 16 kursister med hund

Når du klikker på "KOM MED", så kommer du til en ny side, hvor du kan vælge, om du vil betale hele beløbet på en gang, eller om du vil betale i rater.

Har du spørgsmål så tøv ikke med at skrive til os på pro@justbedog.com

Observatørplads på Just Step Up

Ønsker du at deltage som observatør uden hund på Just Step Up, så er dette også en mulighed. Prisen er 10.990kr.

Maks 10 observatørpladser!

Som observatør deltager du uden hund, men følger undervisningen på lige fod med de andre. Dvs. du følger den praktiske træning og kan naturligvis deltage i diskussioner med mere.

Der er ingen praktisk eksamen som observatør, men du får et diplom på, at du har deltaget på uddannelsen.

Bliv observatør på Just Step Up
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram