Tilbud

ANIBIO TOLLE ROLLE KYLLING 400 G

36,00 DKK

Ikke på lager

Med hale logrende garanteret! ANIBIO kornfrit vådfoder til din hund

Vores Tolle Rolle er et kornfrit vådfoder til din hund. Den bedste kylling, lækre søde kartofler og værdifulde kokosflager som en blanding, der er nem at portionere til din firbenede ven.

Vådfoderet Tolle Rolle Chicken indeholder 91 % kød og indmad, er kornfrit, indeholder ingen tilsætningsstoffer og fås i 3 forskellige størrelser til din hund. ANIBIO Tolle Rolle er værdsat for sin skæremodstand og er takket være dens lette portionerbarhed også meget velegnet som en sund godbid til mellemmåltiderne.

Vi hos Hund360 bruger dem som godbidder, da de smager meget lækkert, er sunde og virkelig gode at skære i mindre stykker uden at det smuldrer.

 

Kvalitet fra Tyskland, testet og fundet god!

Vi investerer det, der er vigtigst for dit dyr, i produktionen af ​​hver enkelt rulle: kærlighed og tid. Vores produktion foregår i Tyskland og til hundefoderet bruger vi kun råvarer og ingredienser, der er forarbejdet i Tyskland.

Trolle Rolles kornfrie vådfoder til hunde – masser af kød, ingen tilsætningsstoffer – i 6 lækre varianter

 • Kornfrit vådt hundefoder
 • Glutenfri
 • Uden tilsætningsstoffer
 • Bevist kvalitet
 • Til daglig ernæring
 • Også til den allergiske hund
 • Enkelt protein
 • Skæringsfast og nem at portionere
 • Lidt emballageaffald
 • Ideel på ferie
 • Som en sund “godbid” til ind i mellem
 • Lavet i Tyskland

Værd at vide:

Søde kartofler – energizer med smag

Den søde kartoffel, også kendt som batata (Ipomoea batatas), som ikke er botanisk beslægtet med den oprindelige kartoffel, kommer oprindeligt fra troperne i Sydamerika. For søde kartofler bruges især de lagerknolde, der vokser under jorden.
Ifølge undersøgelser fra Weihenstephan-Triesdorf University of Applied Sciences er den søde kartoffel med en optimal væksttemperatur på 24 grader en af ​​de syv vigtigste fødevareafgrøder på verdensplan.
Federal Agency for Agriculture and Food ser de alsidige søde kartofler i forhold til kartoflerne som en reel energikilde, da de har flere kulhydrater end den lokale knold. Derudover indeholder de mange forskellige vitaminer og mineraler og næsten intet fedt eller protein.

Sammensætning:

Kylling 70%, mave 14%, lever 7%, sød kartoffel 5%, kokosflager 2%, æggeskalspulver, algelime, ølgær, maltekim, vindruekerner (ekstraheret)

Analytiske komponenter:

Råprotein: 11,9%, råfibre: 1,3%, råolier og fedtstoffer: 14,1%, råaske: 2,9%, fugtighed: 69,3%

Foderanbefaling kornfrit vådt hundefoder:

Følgende oplysninger er vejledende. Faktiske foderbehov vil afhænge af din hunds aktivitet, alder, størrelse og race. Juster den daglige mængde mad i overensstemmelse hermed, og sørg altid for frisk drikkevand.

op til 5 kg: dagligt 150g – 250g
op til 10 kg: dagligt 300g – 500g
op til 20 kg: dagligt 600g – 1000g
op til 30 kg: dagligt 900g – 1300g

Bevidst miljøvenlig

Vores Tolle Rolle har også fantastisk emballage. Sammenlignet med konventionelle dåser eller aluminiumsbakker reducerer vi spild, reducerer transportomkostninger og undgår unødvendig ekstra ydre emballage.

Anibio bestræber sig på, kun at anvende økologiske råvare, hvor det er muligt. Foderpølserne er ikke økologisk certificeret, da nogle af ingredienserne ikke er 100% økologiske.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram