Tilbud

ANIBIO TOLLE ROLLE OKSEKØD 400 G

36,00 DKK

Ikke på lager

Vores hundefoder med højt kødindhold til skinnende hundeøjne


ANIBIO Tolle-rollerne er kendt som hundefoder for deres høje kødindhold
 . Tolle Rolle-oksekødet indeholder 91 % af det bedste kød og indmad, plus velsmagende græskar og værdifuld boghvede til en artsegnet kost. Helt uden korn, som en velportionerbar blanding til din hund.

Det bedste for hunden er rund!

Vores Tolle Rolle er et såkaldt koldt fyld. Det betyder, at råvarerne fyldes i tarmene og derefter nænsomt koges – det betyder, at de fleste naturlige næringsstoffer bibeholdes. Vores produktion foregår i Tyskland, og vi bruger kun råvarer og ingredienser, der forarbejdes i Tyskland.

Tolle Rolle, hundefoderet med masser af kød på et øjeblik

 • Uden tilsætningsstoffer
 • Bevist kvalitet
 • Til daglig ernæring
 • Med græskar og boghvede
 • Kornfri
 • Glutenfri
 • Et velsmagende hundefoder med et højt kødindhold
 • Enkelt protein
 • Skærbestandig
 • Nem at portionere
 • Lidt emballageaffald
 • Også ideel på ferie
 • Lavet i Tyskland

Interessante fakta om græskar

Orangefarvede skønheder med essentielle vitaminer og mineraler

Ligesom agurker og courgetter hører græskar til gurkefamilien. De indeholder essentielle vitaminer (såsom vitamin A, vitamin C og E) og mineraler såsom magnesium, kalium, jern og zink. Mange kulturer har brugt græskarret, som oprindeligt kom fra Amerika, i tusinder af år som en sund mad, der også siges at have helbredende egenskaber.

Hunde sætter pris på græskar. Når du fodrer, skal du dog sørge for, at græskarene er ude af markedet. For i de tilgængelige græskar er de giftige bitterstoffer, der er farlige for din hund, fra de vilde græskar blevet avlet væk (af denne grund indeholder de velsmagende græskar, som vi bruger til vores Tolle Rolle oksekød naturligvis ikke noget bittert stoffer).

Du bør absolut undgå de vilde græskar, når du går en tur, men også prydgræskarene, som er særligt populære om efteråret. TIP: Hvis du vil bruge dekorative græskar i din lejlighed eller i haven som dekoration, bør du sørge for, at din hund ikke ser dem som en kærkommen afveksling fra menuen og napper i dem eller endda spiser dem. Så sørg for at lægge den uden for rækkevidde af din favorit!

ANIBIO Tolle Rolle Beef Menu, hundefoderet med højt kødindhold

Sammensætning:

Oksekød 70%, nyre 8%, lever 7%, milt 6%, græskar 5%, boghvede 2%, æggeskalspulver, algelime, alger, ølgær, maltekim, vindruekerner (ekstraheret).

analytiske komponenter

Råprotein : 12,7 %
Råfiber: 0,7 %
Råolier og fedtstoffer: 3,8 % Råaske
: 2,8 %
Fugtighed: 74,0 %

Foderanbefaling:

Følgende oplysninger er vejledende. Faktiske foderbehov vil afhænge af din hunds aktivitet, alder, størrelse og race. Juster den daglige mængde mad i overensstemmelse hermed, og sørg altid for frisk drikkevand.

op til 5 kg: dagligt 150g – 250g
op til 10 kg dagligt 300g – 500g
op til 20 kg dagligt 600g – 1000g
op til 30 kg dagligt 900g – 1300g

Bevidst miljøvenlig:
Vores Tolle Rolle har også en fantastisk emballage. Sammenlignet med konventionelle dåser eller aluminiumsbakker reducerer vi spild, reducerer transportomkostninger og undgår unødvendig ekstra ydre emballage.

Anibio bestræber sig på, kun at anvende økologiske råvare, hvor det er muligt. Foderpølserne er ikke økologisk certificeret, da nogle af ingredienserne ikke er 100% økologiske.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram