LÆG DIN POTE I MIN

299,95 DKK

På lager

Titel: Læg din pote i min

Undertitel: I træning, samvær og partnerskab

Forfattere: Ditte Young, Helle Hoffmann, Lea Nor

Sider: 313

Format: 170 x 240 mm

Omslag: Hardback

Udgivelse: November 2020

Sprog: Dansk

I denne bog får du 3 forskellige vinkler på hunden. Forfatteren Ditte Young og de to medforfattere Helle Hoffman og Lea Nor gennemgår i hver deres kapitler de emner, som de finder vigtigst, når du har hund.

Ditte Young skriver blandt andet om, hvordan du er i partnerskab med din hund, forskellige personlighedsprofiler og adfærd, som hun mener er fundamentalt i samværet for at opnå en større forbundethed hund og ejer imellem. Ditte går også i dybden med hvordan du lærer at telepatere med din egen hund.

Helle Hoffman skriver om alt fra hundens anatomiske opbygning, og hvad den oprindeligt er avlet til og hvad den kan holde til i træningen.

Lea Nor skriver om hundens mange kommunikationsformer, hundens følelser, hvordan du bedst mentalt aktiverer din hund, hvordan du træner ’i boblen’ og ikke mindst hvordan du får en rolig, og veltrænet hund – både hjemme og på gåturen.

I tusindvis af år har det været kendt, at hunden er menneskets bedste ven. Den var det første husdyr, som blev tæmmet af mennesket, og er derfor også det dyr, som vi har den længste historie tilfælles med. Hunden er i dag blevet en sjælepartner, et familiemedlem og en bedste ven, som man altid kan læne sig op ad.

Hunden erstatter for mange et menneskebarn, en ægtefælle eller en sambo. Vi lever et liv, hvor vi selekterer i langt højere grad end nogensinde før, men vi vælger ikke hunden fra. Den får topprioritet, og hos nogle hundeejere får den en langt højere prioritet end andre mennesker eller sågar os selv. Det er ’bare’ nemmere at være sammen med sin hund end at forholde sig til andre mennesker. Fordi hunden er så ren i sin kærlighed til dig som hundeejer.

Denne bog har til formål at inspirere hundeejere og hjælpe dem til at forstå hunden på et endnu dybere plan – gennem en rejse, hvor de fleste aspekter omkring hunden bliver belyst. Så du som hundeejer ikke bare forstår din hund, men også forstår, hvordan det er at være din hund i den ydre såvel som den indre verden, den har sammen med dig. Denne bog giver jer en endnu større mulighed for at udvikle jer sammen.

Bogen vil give dig nogle konkrete værktøjer, som du kan bruge med det samme. Værktøjer, som giver dig en større indføling, bedre præstationer, en ’holdbar’ bedste ven på fire ben, og hvor du ikke kun lærer at forstå din hund, men også dig selv, når I er sammen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram