Wilderdog Razzleberry Reflective Line- lilla, pink og blå

299,00 DKK

Ryd

 

Wilderdog Razzleberry Reflective liner er lavet af et ultra stærkt klatrereb, som har vist sig at være den mest holdbare reb der findes.

Reflekslinerne har fire tråde af reflekterende tape vævet ind i rebet. Du får derfor en sikrere gåtur med hunden når det er mørkt.

reflective tape woven into the rope for safer walks in low or no light.

Hver line leveres med en låsene letvægt karabinhage. Karabinhagen låsningssystem gør, at lukningen altid er lukket, så du trygt kan bruge den i mange forskellige situationer uden låsen springer op.

Materiale: Polyester . Wilderdog bruger ingen dyr eller animalske biprodukter i noget af vores udstyr. Ethvert læderlignende materiale er vegansk!

Produktions land: Wilderdog – Liner fremstilles og samles i USA og dækkes af en livstidsgaranti. 

Wilderdog´s  produkter er designet til, at tage med overalt. De har fokus på at designe og lave pålideligt udstyr.

Wilderdog bruger ingen dyr eller animalske biprodukter i noget af deres udstyr. Ethvert læderlignende materiale er vegansk!

Farve: Turkis/Lilla og Lilla/Pink/blå,

 

Livstidsgaranti

Wilderdog -snore fremstilles og samles i USA og dækkes af en livstidsgaranti. 

 

Køb for et pund

Wilderdog har startet et “køb for et pund” program, så de kan hjælpe internater i USA. Wilderdog donerer et pund hundefoder for hver køb på deres hjemmeside. Hver måned vælger de ud af de forskellige internater. Det giver internaterne økonomisk rum til, at bruge penge på medicin osv. i stedet for foder til hundene.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram