Tilbud

Utility Pack fra Wilderdog

346,00 DKK

Ryd

Utility Pack er den ultimative kombination af bæltetaske og godbidtaske med tre separate rum.

Selvom tasken er stor nok til at du kan have din telefon, pung, prutteposer og godbidder, er Utility Pack stadig lille nok til at sidde komfortabelt på din talje.

Tasken er udstyret med et gummi-pruttepose-pose-hul så du nemt og hurtigt kan få fat i en pose.

Utility Pack er foret med et vandafvisende materiale for at forhindre godbidsfedtet i at trænge igennem. Vi anbefaler dog, at du opbevarer enhver form for godbidder og mad i en pose.

Størrelse:

Tasken vejer kun 125g

Stroppen kan justeres fra 83cm og helt op omkring til 120cm. Den kan også bæres som en cross-body taske.

Den er omkring 25cm x 15cm x 5cm

 

Materiale: Polyester . Wilderdog bruger ingen dyr eller animalske biprodukter i noget af vores udstyr. Ethvert læderlignende materiale er vegansk!

Produktions land:

 

Wilderdog´s  produkter er designet til, at tage med overalt. De har fokus på at designe og lave pålideligt udstyr.

Wilderdog har startet et “køb for et pund” program, så de kan hjælpe internater i USA. Programmet er simpelt. Wilderdog donerer et pund hundefoder for hver køb på deres hjemmeside. Hver måned vælger de ud af de forskellige internater. Det giver internaterne økonomisk rum til at bruge penge på medicin osv. i stedet for foder til hundene.

Wilderdog bruger ingen dyr eller animalske biprodukter i noget af deres udstyr. Ethvert læderlignende materiale er vegansk!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram