Wilderdog Halsbånd Maple

255,00 DKK299,00 DKK

Ryd

Wilderdog maple halsbånd er lavet af et ultra stærkt klatrereb, som har vist sig at være den mest holdbare reb der findes.

Halsbåndet er justerbare, men mål venligst dine hunde inden bestilling. For at finde den mest nøjagtige størrelse, mål rundt om din hunds hals, hvor halsbåndet ville sidde, og sørg for at give plads til, at mindst to fingre let kan være under halsbåndet.

Størrelser:

  • Lille = 25 – 35 cm. i omkreds

  • Medium = 32,5 – 45 cm. i omkreds

  • Large = 40 – 60 cm. i omkreds

 

Materiale: Polyester . Wilderdog bruger ingen dyr eller animalske biprodukter i noget af vores udstyr. Ethvert læderlignende materiale er vegansk!

Produktions land: Wilderdog – Liner fremstilles og samles i USA og dækkes af en livstidsgaranti. 

Wilderdog´s  produkter er designet til, at tage med overalt. De har fokus på at designe og lave pålideligt udstyr.

Wilderdog bruger ingen dyr eller animalske biprodukter i noget af deres udstyr. Ethvert læderlignende materiale er vegansk!

Find alt fra Wilderdog HER

Køb for et pund

Wilderdog har startet et “køb for et pund” program, så de kan hjælpe internater i USA. Wilderdog donerer et pund hundefoder for hver køb på deres hjemmeside. Hver måned vælger de ud af de forskellige internater. Det giver internaterne økonomisk rum til, at bruge penge på medicin osv. i stedet for foder til hundene.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram